Whyte aan het zuurstof na brute 'KO' stoot van Fury Nieuws
Nieuws

Whyte aan het zuurstof na brute 'KO' stoot van Fury

Whyte aan het zuurstof na brute 'KO' stoot van Fury

Dillian Whyte kreeg gisteren een flink pak slaag van Tyson Fury. Deze schakelde Whyte uit met een uppercut knock-out waardoor het licht bij Whyte uitging.

Voor ruim 90.000 boksfans in Wembley Stadium, Londen ging Whyte die Fury flink wat tegenstand bood onderuit in de zesde ronde. Het was een een uitputtingslag voor Whyte die vrijwel direct aan het zuurstof moest om bij te komen van de klap.

Wat een klap

Uit het niets lanceerde Fury een verbluffende uppercut die Whyte vloerde. Hoewel Whyte overeind kwam, strompelde hij naar de scheidsrechter die de gemakkelijkste beslissingen had te nemen en het gevecht stopte. Whyte werd vervolgens terug naar zijn hoek geholpen waar hij een zuurstofmasker over zijn mond had gezet.

De Brixton Body Snatcher, die ook gehecht moest worden na een onbedoelde kopstoot, zag de WBC-titel van Fury aan zijn neus voorbij gaan. Na het gevecht kondigde Fury aan te zullen stoppen met boksen met uitzondering van een speciaal gevecht met UFC-kampioen Francis Ngannou.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws