Wangklappen! Steeds meer mensen kijken naar UFC vechtbaas White's nieuwe initiatief Nieuws
Nieuws

Wangklappen! Steeds meer mensen kijken naar UFC vechtbaas White's nieuwe initiatief

Wangklappen! Steeds meer mensen kijken naar UFC vechtbaas White's nieuwe initiatief

Dana White's 'Power Slap' haalt grote kijkcijfers, dit ondanks dat de wangklap organisatie veel kritiek over zich heen krijgt.

Power Slap gisteren trok bijna 30% meer kijkers op TBS in vergelijking met de debuut aflevering vorige week. De show volgt hetzelfde format als 'The Ultimate Fighter' van UFC het talenten programma waar vechters een contract kunnen verdienen. De tweede wekelijkse aflevering van "Power Slap" op TBS trok 413.000 kijkers, een verbetering van bijna 30% ten opzichte van het debuut op 18 januari.

De reality show/slap fighting competitie sprong van de 45e naar de 30e plaats in de algemene kijkcijfers op woensdag, met een score van 1,3 in vergelijking met een 1,0 een week geleden, volgens ShowBuzzDaily. Voor een episodische show als 'Power Slap' kan het moeilijk zijn om het debuut publiek vast te houden. Er zijn een paar factoren. Dat zou echter de winst in week 2 kunnen verklaren.

White, president van UFC, zijn vrouw op oudejaarsavond een pak slaag

De première van de show werd uitgesteld een week nadat White, president van UFC, zijn vrouw op oudejaarsavond een pak slaag gaf wat op video was vastgelegd. Dat bracht TBS ertoe het debuut met een week uit te stellen. Als gevolg hiervan was er voorafgaand aan de eerste aflevering niet veel promotie op TBS of andere Warner Media kanalen.

"Power Slap" volgt hetzelfde format als "The Ultimate Fighter", een show die MMA mainstream maakte toen het voor het eerst in de lucht kwam in 2005. In de show selecteerden White en anderen achter de serie welke vechters het zouden halen in "het huis' waar de power slappers wonen terwijl de show wordt opgenomen. De deelnemers worden de komende weken geëlimineerd tot twee finalisten uit de drie gewichtsklassen bij de heren. Er is ook een vrouwenafdeling. White zei in de openingsaflevering dat de finale op pay-per-view zou worden gezet, dus betaald kijken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws