'Niemand overleeft mijn klappen!' Big Foot Silva wil als wangklapper in actie Nieuws
Nieuws

'Niemand overleeft mijn klappen!' Big Foot Silva wil als wangklapper in actie

'Niemand overleeft mijn klappen!' Big Foot Silva wil als wangklapper in actie

Antonio 'Bigfoot' Silva de UFC veteraan lijkt te solliciteren naar een baantje als slapfighter bij Power Slap het nieuwe kindje van UFC vechtbaas Dana White.

De Braziliaan die bij de MMA-organisatie UFC vocht en zelfs een keer tegenover onze eigen rico Verhoeven stond in een kickbokswedstrijd wordt 'Bigfoot' genoemd. Dit om zijn grote voeten, maar vlak zijn handen niet uit, deze zijn door een aandoening waaraan Bigfoot lijdt groter dan normaal.

Bigfoot's handen zijn abnormaal groot

Het Slap Fighten of wangklappen in het Nederlands, ligt onder vuur en wordt als niet veilig beschouwd, na het debuut van White's Power Slap gaan steeds meer stemmen op het te verbieden. Maar Bigfoot die de laatste maanden een aantal keer knock-out werd geslagen in de ring wil nu zelf wel weer een klap uitdelen.

Via zijn Instagram beweerd Silva dan ook dat niemand een klap met de vlakke hand van hem zal overleven. Of hij moet iemand treffen met een heel groot hoofd, wat niet heel waarschijnlijk lijkt. Of White zal toehappen zal moeten blijken. Sensationeel zal het zeker zijn. Maar veilig? Dat valt nog te bezien. Overigens lijkt het UFC-ster Conor McGregor ook wel wat om als slapper aan de gang te gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws