'Wat een hondenstreek!' Jake Paul zet zwaar vernederende foto Nate Diaz online Nieuws
Nieuws

'Wat een hondenstreek!' Jake Paul zet zwaar vernederende foto Nate Diaz online

'Wat een hondenstreek!' Jake Paul zet zwaar vernederende foto Nate Diaz online

Jake Paul lijkt de fout van zijn leven te hebben gemaakt met het plaatsen van een foto van zijn boksrivaal Nate Diaz die hij door de boksring leidt aan een hondenriem.

De beruchte YouTuber en bokser Jake Paul, zichzelf opnieuw in het middelpunt van controverse geplaatst. De recente plaatsing van een provocerende foto waarin zijn boksrivaal Nate Diaz aan een hondenriem wordt geleid in de boksring, heeft een golf van verontwaardiging en woede teweeggebracht in de vechtsportgemeenschap en daarbuiten.

Controverse rondom Jake Paul escaleert na aanstootgevende foto met Nate Diaz

Paul, die bekend staat om zijn excentrieke en vaak provocerende gedrag, lijkt met deze laatste stunt de grens van fatsoen te hebben overschreden. De afbeelding, die hij op zijn sociale media-accounts plaatste, toont Diaz, een gerenommeerde MMA-vechter, op handen en knieën terwijl Paul triomfantelijk aan een hondenriem trekt.

Binnen enkele minuten na het plaatsen van de foto barstte sociale media uit in een lawine van verontwaardiging. Bekende vechtsporters, beroemdheden en fans van over de hele wereld uitten hun afschuw over deze smakeloze actie. Velen beschuldigen Paul ervan respectloos te zijn tegenover zijn tegenstander en de gehele vechtsportgemeenschap.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws