'Dikke tegenvaller!' Jake Paul krijgt dopingtest terug van Nate Diaz gevecht Nieuws
Nieuws

'Dikke tegenvaller!' Jake Paul krijgt dopingtest terug van Nate Diaz gevecht

'Dikke tegenvaller!' Jake Paul krijgt dopingtest terug van Nate Diaz gevecht

Jake Paul stond recentelijk tegenover UFC veteraan Nate Diaz in de boksring, gisteren kreeg hij de verplichte dopingtest resultaten terug en daar was hij best blij mee.

Sinds hij bokst licht Jake Paul onder het vergrootglas en groeide zijn haters volgers explosief, toch lijkt het 'probleem kind' zoals hij zichzelf graag noemt wel wat in huis te hebben. Zo versloeg hij al een aantal voormalige UFC vechters en verloor van een bokser Tommy Fury, ook claimt Paul binnen 3.5 jaar aan de top van het boksen te staan. Iets wat volgens critici een utopie is uit het brein van de Amerikaan.

Jake Paul's dopingtest pakt positief uit

Echter slaat hij regelmatig terug naar zijn haters en komt nu via X (het voormalige Twitter.Red), met bewijs van zijn dopingtest voor het Diaz gevecht. Deze pakt positief uit voor Paul en hij maakt gelijk gebruik om even zijn haters aan te spreken. "Wees getuige van mijn grootsheid en je probeert het te vernietigen. 3,5 jaar en ik zit aan de bovenste tafel van het vechtspel. Haat het zoveel je wilt", schrijft Paul.

De post kon rekenen op commentaar en niet zo'n beetje ook. "Lach me kapot. Wat, VADA test alleen de dag voor en de dag na het gevecht 🤣 je moet een complete idioot zijn om te zakken voor een steroïden test als je weet wanneer je maanden van tevoren moet beginnen", reageert een commentator op de tweet. "Dit bewijst helemaal niets. Waarom wordt hij niet 365 dagen per jaar willekeurig getest?"

"Dikke tegenvaller al deze haat reacties. Ik had toch wel gehoopt dat men nu eens ziet dat Jake geen fake is. Deze man werkt hard en zal zeker aan de top komen", schrijft een fan van Paul. Het is duidelijk dat Jake Paul nog lang onderwerp van gesprek zal zijn en de toekomst zal uitwijzen op hij de top van het boksen bereikt.

5 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws