'Wat een ellende!' Ziekenhuis vol met flink gewonde UFC-vechters Nieuws
Nieuws

'Wat een ellende!' Ziekenhuis vol met flink gewonde UFC-vechters

'Wat een ellende!' Ziekenhuis vol met flink gewonde UFC-vechters

Het UFC event eerder vandaag heeft flink zijn tol geëist van een aantal vechters, waaronder Rafael Fiziev, Michelle Waterson en Bryce Mitchell. Deze raakten alle drie flink geblesseerd tijdens hun gevechten.

Het gevecht van Fiziev tegen Mateusz Gamrot liep dusdanig in de soep nadat Fiziev een trap uitdeelde en daarbij zijn eigen knie blesseerde. Fiziev stortte naar het canvas en kon niet meer verder vechten en verloor.

Michelle Waterson werd compleet uit elkaar gesloopt door Marina Rodriguez en bleef achter als een bloederige pulp. Fans riepen op om Waterson te laten stoppen met vechten na een aantl verliezen achter elkaar.

Bryce Mitchell liep een vervaarlijke wond aan zijn oog op maar won wel zijn wedstrijd van Dan Ige. De contoversiele Mitchell die verklaard dat de aarde plat zou zijn, verklaarde staande in de ring en zwaaiend met een bijbel dat hij won bij de gratis God.

Verwacht wordt dat alle drie de vechters een schorsing op medische redenen zullen krijgen na hun opgelopen blessures. Het leverde in ieder geval een ludieke video op die Fiziev dan ook deelde via zijn social media.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws