πŸŽ₯ Zoon vechtlegende slaat debutant zwaar onderuit! 'Dat heeft hij van zijn vader' Nieuws
Nieuws

πŸŽ₯ Zoon vechtlegende slaat debutant zwaar onderuit! 'Dat heeft hij van zijn vader'

πŸŽ₯ Zoon vechtlegende slaat debutant zwaar onderuit! 'Dat heeft hij van zijn vader'

Gabriel Silva, de zoon van voormalig UFC middengewicht kampioen Anderson Silva, er geen gras over groeien in de boksring en vertoonde zelfs enkele trekjes van zijn legendarische vader.

Tijdens het Misfits Boxing-evenement van gisteren stond Gabriel Silva tegenover MMA-commentator Ben Davis. Hoewel Davis voor zijn boksdebuut verscheen en zeer vastberaden was, was Silva gewoon te veel voor hem, met zijn lengte, omvang en algehele competitieve ervaring. Hij sloeg Davis vroeg in de strijd naar de grond voordat hij hem later in de eerste ronde met één verpletterende stoot knockout sloeg.

Wat heeft hij nog meer in huis

Met deze overwinning verbeterde Silva zijn bokspalmares naar 2-0 dit jaar, inclusief een beslissingswinst in april. Daarvoor nam de 26-jarige deel aan verschillende kickbokswedstrijden, waarin hij de meeste won. Silva zou overwegen over te stappen naar MMA, zoals hij aan MMA Fighting vertelde, als hij een kaart zou kunnen delen met zijn vader.

De prestatie van Gabriel Silva zal ongetwijfeld gesprek van de dag zijn in de wereld van vechtsporten en belooft veel voor zijn toekomst in de ring. Fans van over de hele wereld zullen benieuwd zijn naar wat deze opkomende vechtsportster nog meer te bieden heeft.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws