Badr Hari traint met bekende MMA-kampioen! 'Bedankt voor alles' Nieuws
Nieuws

Badr Hari traint met bekende MMA-kampioen! 'Bedankt voor alles'

Badr Hari traint met bekende MMA-kampioen! 'Bedankt voor alles'

Badr Hari maakt zich klaar voor zijn langverwachte terugkeer naar de ring tijdens Glory 89 in Bulgarije. Terwijl hij in Marokko bezig is een indrukwekkende sportschoolketen op te bouwen, blijft hij zelf ook hard trainen en deelt hij zijn kennis met opkomende vechters.

Recentelijk trainde Badr Hari met MMA-vechter en weltergewicht kampioen Badr Diani, die deelneemt aan UAE Warriors, een MMA-organisatie die voornamelijk actief is in de Arabische landen. Het samenkomen van twee Badr's in de sportschool leverde niet alleen intense trainingssessies op, maar ook een mooie band tussen de twee vechtsporters.

Badr Hari als voorbeeld voor de volgende generatie

Diani, die zich in de MMA-wereld een grote naam is, heeft ongetwijfeld veel profijt gehad van de tips en ervaring van Badr Hari, aangezien kickboksen een integraal onderdeel is van het MMA-vechten.

Na afloop van hun trainingssessies liet Badr Diani zijn waardering voor Badr Hari niet onopgemerkt. Hij verklaarde: "Hij is niet alleen een legende, maar ook een goede broer. Bedankt voor alles." Dit toont niet alleen het respect tussen de twee vechters, maar benadrukt ook de mentorrol die Badr Hari op zich heeft genomen om de volgende generatie vechters te helpen groeien en slagen.

Met Badr Hari's terugkeer naar de ring en zijn betrokkenheid bij het begeleiden van opkomende talenten, blijft hij een opvallende figuur in de wereld van vechtsporten. Fans reageren ook enthousiast; "Zijn toewijding aan zijn vak en zijn bereidheid om zijn kennis te delen, maken hem niet alleen een legende in de ring, maar ook een inspiratie voor anderen die de weg naar succes in de vechtsporten bewandelen", schrijft een fan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws