'Wat de f*ck heb je gedaan?' UFC-vechtbaas flink onder vuur (video) Nieuws
Nieuws

'Wat de f*ck heb je gedaan?' UFC-vechtbaas flink onder vuur (video)

'Wat de f*ck heb je gedaan?' UFC-vechtbaas flink onder vuur (video)

Brendan Schaub, voormalig UFC-vechter verwijt zijn voormalige baas Dana White dat deze de UFC-riem niet om gedaan heeft bij Francis Ngannou. Schaub zegt dat White niet weet wat hij heeft gedaan.

Brendan Schaub heeft White een waarschuwing gestuurd, waarin hij suggereert dat de UFC-baas beter twee keer na kan denken voordat hij ruzie zoekr met Francis Ngannou. ,,Je hebt niet door met wie je loopt te fucken Dana", zegt Schaub in zijn Podcast.

Wat heb je gedaan Dana

Ngannou verdedigde met succes zijn titel in het zwaargewicht tijdens het UFC 270-evenement van vorige maand. De Kameroener behaalde een unanieme overwinning op voormalig trainingspartner Ciryl Gane.

Na zijn ruige optreden kreeg 'The Predator' de UFC-zwaargewicht titel uitgereikt door Mick Maynard, niet door Dana White. Die stap bleef zeker niet onopgemerkt, waardoor veel fans en experts met vragen en opmerkingen naar sociale media gingen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws