'2 miljoen!' UFC'er Ngannou Bare Knuckle gevecht aangeboden Nieuws
Nieuws

'2 miljoen!' UFC'er Ngannou Bare Knuckle gevecht aangeboden

'2 miljoen!' UFC'er Ngannou Bare Knuckle gevecht aangeboden

Francis Ngannou kan 2 miljoen dollar krijgen voor een bare knuckle bokswedstrijd in Rusland. Hardcore FC biedt de UFC-zwaargewicht kampioen een gevecht aan tegen Timur Slashchinin.

Top vechter Ngannou verdedigde met succes zijn UFC zwaargewicht titel tegen Cyril Gane eerder deze maand. Een gevecht omgeven met controverse omdat UFC baas Dana White weigerde bij Ngannou de kampioensriem om te hangen. Het was het laatste gevecht van Ngannou op zijn UFC contract (lees verder onder tweet).

MMA-vechten is voor Ngannou voor een jaar uitgesloten doordat hij zijn kruisbanden in zijn knie scheurde in training voor zijn gevecht met Gane. Toch ging hij de kooi in en versloeg Gane. Ngannou ligt overhoop met UFC baas White omdat deze de kampioen niet wil toestaan onder zijn contract te boksen.

Sulyanov ziet daar een kans en biedt voor de lieve som van 2 miljoen Ngannou een gevecht aan met zijn kampioen Slashchinin. Of Ngannou de kans pakt is niet bekend, wel dat hij heeft aangegeven niet meer voor een fooi van 600.000 de kooi in te gaan. Wordt vervolgd.....

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws