Walgelijk persoon! Ebanie Bridges verknalt relatie UFC-ster Conor McGregor Nieuws
Nieuws

Walgelijk persoon! Ebanie Bridges verknalt relatie UFC-ster Conor McGregor

Walgelijk persoon! Ebanie Bridges verknalt relatie UFC-ster Conor McGregor

Conor McGregor en Ebanie Bridges zorgen voor roddels en opwinding maar ook kritiek door hun aanwezigheid bij het Anthony Joshua gevecht gisteravond.

Een opmerkelijke verschijning van Conor McGregor naast Ebanie Bridges bij het recentelijk gehouden gevecht tussen Anthony Joshua en Robert Helenius heeft voor de nodige opschudding gezorgd op sociale media. De UFC-superster bracht zijn ringmeisjes mee om zijn merk Forged Irish Stout te promoten.

Onder de ringmeisjes bevond zich de Australische bokser Ebanie Bridges, die de aandacht trok met haar niets verhullende outfit. McGregor's sponsoring van het evenement werd wijdverspreid bekendgemaakt, waarbij Bridges zich aansloot door een afbeelding te delen waarop ze pinten van de Ierse Stout inschenkt.

Ebanie Bridges draagt shirt zonder beha, je ziet echt alles

Ze plaatste ook nog een andere foto waarin ze kleding van Forged Irish Stout draagt. Toch waren het juist de intieme foto's van McGregor en Bridges aan de ringside die MMA-Twitter in vuur en vlam zetten. De intieme beelden van het duo hebben echter een sterke reactie teweeggebracht bij fans. Velen vinden de acties van McGregor onacceptabel, vooral nu hij zijn vierde kind verwacht met zijn langdurige partner, Dee Devlin.

Een fan schreef: "Hier buiten proberen een huwelijk te ruïneren." Een andere fan schreef: "Ik ben een McGregor-fan, maar broeder respecteert zijn vrouw niet." Nog een andere fan schreef:

"Ik heb oprecht medelijden met zijn vrouw. Haar partner laat haar thuis achter om naar het boksen te gaan met andere vrouwen." Ondertussen was een fan met de gebruikersnaam @polskapete_63 woedend over de acties van Bridges:

"Walgelijk gedrag van een vrouw jegens een man die een zwangere vrouw thuis heeft met zijn 3 kinderen. Hij legt ze te slapen terwijl jij slijm over haar man veegt. Wow. Wat een walgelijk persoon ben jij @ebanie_bridges."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws