Compleet gestoord! Conor McGregor daagt KSI uit voor blote vuistgevecht Nieuws
Nieuws

Compleet gestoord! Conor McGregor daagt KSI uit voor blote vuistgevecht

Compleet gestoord! Conor McGregor daagt KSI uit voor blote vuistgevecht

Conor McGregor had harde enkele woorden voor KSI gisteravond in de O2 Arena in Londen, en deed een onverwachte uitdaging om met blote vuisten tegen elkaar te vechten.

Zowel McGregor als KSI waren aanwezig bij het zwaargewicht gevecht tussen Anthony Joshua en Robert Helenius. Hoewel Joshua op sommige momenten wat onnauwkeurig leek en zijn gezicht behoorlijk gehavend was, vond hij de kin van zijn tegenstander in de zevende ronde. Een enorme rechtse vuistslag van AJ deed Helenius in slaap vallen in de O2 Arena in Londen, Engeland.

Conor McGregor riep op tot een gevecht zonder handschoenen tegen KSI, nadat het gevecht tussen Joshua en Helenius voorbij was, werd Conor McGregor geïnterviewd in de ring. Aan het einde van het interview zei de "Notorious" dat hij bereid zou zijn om tegen KSI te vechten onder regels zonder handschoenen.

"Ik weet dat jouw man KSI in het publiek zit, toch? En hij zou niet eens tegen eieren kunnen boksen, zelfs niet als hij in een eier-boks fabriek werkte," riep McGregor uit. "Dus als hij hier wil komen, zal ik hem een laatste kans geven - zonder handschoenen," McGregor struikelde over zijn woorden. "als hij wil."

Conor McGregor zal nooit met pensioen gaan

Hoewel het voor MMA-fans niet echt een verrassing was dat McGregor KSI wilde uitdagen voor een gevecht, trok zijn voorwaarde voor een gevecht zonder handschoenen wel wat wenkbrauwen omhoog. "Mystic Mac" lijkt een grote fan te zijn van de sport met blote vuisten. Hij maakte zijn opwachting tijdens het BKFC 41-evenement, dat in april werd aangevoerd door Mike Perry vs. Luke Rockhold. Nadat Perry Rockhold had verslagen, stapte Conor McGregor de ring in met een BKFC-titel en had een vriendelijke staredown met Perry.

Tijdens zijn optreden op het BKFC 41-evenement zei McGregor dat hij nooit met pensioen zal gaan. Hij toonde zelfs interesse in het hebben van gevechten zonder handschoenen in de toekomst. Uiteraard gebruikte hij ook zijn tijd tijdens het evenement om zijn Ierse whiskey Proper No. 12 te promoten.

UFC-president Dana White heeft erop aangedrongen dat McGregor's volgende gevecht inderdaad tegen Michael Chandler zal zijn. Hoewel de datum een mysterie is gebleven, beweert McGregor dat hij terug zal zijn deze december. Het zal interessant zijn om te zien hoe dat zich ontwikkelt, aangezien McGregor de deadline heeft gemist om terug te keren naar het testprogramma voor een gevecht in 2023.

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws