Vuurwapengevaarlijk! MMA-vechters schieten erop los (video) Nieuws
Nieuws

Vuurwapengevaarlijk! MMA-vechters schieten erop los (video)

Vuurwapengevaarlijk! MMA-vechters schieten erop los (video)

Terwijl de oorlog in Oekraïne aan de gang is, verzamelde Ramzan Kadyrov drie top MMA-vechters in Tsjetsjenië! De als dictator te boek staande Kadyrov zorgde ervoor dat de vechtsterren het naar hun zin hadden. Er werden zelfs raketten afgevuurd!

De Tsjetsjeense leider Ramzan Kadyrov verzamelde de grootste MMA-sterren en ontving ze op zijn landgoed. Waar Kamaru Usman, Justin Gauthier en Henri Sejudo de gelegenheid hadden om hem te ontmoeten. Maar ook om plezier te hebben met verschillende soorten wapens.

Bommen en granaten

Het zijn niet de eerste grote sterren in Tsjetsjenië, want Kadyrov organiseerde eerder grandioze voetbalwedstrijden waarin zelfs Diego Maradona, Robbie Fowler, Luis Figo, Fabian Bartez optraden. Ook Badr Hari was eens te gast in het land van Kadyrov die een voorliefde voor vechtsport heeft.

Het bezoek van de vechters werd echter niet door iedereen met open armen ontvangen. Er is dan ook veel kritiek op het bezoek, vooral doordat feit dat er troepen van Kadyrov mee vechten met Rusland. De schakel tussen Kadyrov en deze MMA-strijders is Ali Abdelaziz, die de manager is van de meeste Tsjetsjeense MMA-strijders.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws