Oud-Bokser maait 15 man neer! 'Actieheld'   (video) Nieuws
Nieuws

Oud-Bokser maait 15 man neer! 'Actieheld' (video)

Oud-Bokser maait 15 man neer! 'Actieheld'   (video)

Een video waarin een Ierse toerist en oud bokser wordt aangevallen door een Turkse menigte spreekt boekdelen. De man weet van wanten en neemt 15 man te grazen.

De oud-bokser en toerist in Istanboel heet Mohammed Fadel Dobbous en is geboren in Koeweit, maar hij heeft de Ierse nationaliteit. Blijkbaar was Dobbous in een winkel in Istanbul en probeerde hij een fles water uit de koelkast te pakken.

Pakt ze allemaal

De eigenaar van de winkel raakte gefrustreerd omdat Dobbous alle flessen in de koelkast omgooide. In de video kunnen we zien dat de eigenaar Dobbous aanvalt met een houten stok. Een groep mensen doet echter mee en steunt de winkeleigenaar. Het incident escaleert snel en Dobbous wordt geconfronteerd met een gewapende Turkse menigte.

Verrassend genoeg kan Dobbous de hele menigte het hoofd bieden. Eerst slaat hij een knock-out. De winkelier was het niet eens met Dobbous. Hij zei dat Dobbous te horen had gekregen dat de winkel geen alcohol verkocht en dat hij de koelkast niet had mogen openen. Nadat de video online was gezet, werd Dobbous direct gearresteerd door de Turkse politie. Blijkbaar is hij beschuldigd van mishandeling en zwaar lichamelijk letsel.

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van een voortdurende inspanning om te laten zien wat er meer gebeurt. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena plaatsvind, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws