UFC'er Chimaev knokt erop los met Tsjetsjeense leider Kadyrov (video)
Home / Nieuws / UFC’er Chimaev knokt erop los met Tsjetsjeense leider Kadyrov (video)

UFC’er Chimaev knokt erop los met Tsjetsjeense leider Kadyrov (video)

UFC'er Chimaev knokt erop los met Tsjetsjeense leider Kadyrov (video)

Khamzat Chimaev is in zijn geboorteland een ware held. De MMA-vechter die snel carrière maakt binnen de UFC is even berucht als beroemd. Recentelijk reisde Chimaev af naar Tsjetsjenië om te trouwen, maar vond ook nog tijd om te trainen en met niemand minder dan de Tsjetsjeense leider Ramzan Kadyrov.

Voor wie Khamzat Chimaev niet kent even een korte intro, de vechter lijkt onverslaanbaar in zijn run bij de UFC waar hij inmiddels vijf gevechten voerde en won. Daarvoor was Chimaev die in Zweden woont ook al ongeslagen met een lange reeks wedstrijden ongeslagen.

In een video is te zien hoe Chimaev, bijgenaamd ‘Borz’ in de gym met Kadyrov een stevig rondje aan het knokken is. Natuurlijk voor de fun want Chimaev is nu eenmaal niet zo makkelijk te overwinnen.

Oorlog

Wat de Tsjetsjeense leider betreft deze is een groot fan van vechtsporten heeft grote namen als kickbokslegende Badr Hari in zijn land ontvangen. Wat Kadyrov betreft deze is de laatste tijd veel in het nieuws omdat hij de Russische president Poetin steunt in de oorlog tegen Oekraïne.

Ook vechten er soldaten uit zijn land actief mee. Recentelijk dreigde Kadyrov Polen op te passen want deze zouden op de lijst staan om ingevallen te worden.

Bekijk ook

Overeem: 'Voor Badr is het alles of niets deze keer'

Overeem: ‘Voor Badr is het alles of niets deze keer’

Alistair Overeem stond vandaag ook in oog met Badr Hari tijdens de eerste persconferentie voor hun aanstaande gevecht op 8 oktober dit jaar.

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: 'Bereidt te sterven'

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: ‘Bereidt te sterven’ (video)

Badr Hari zal op 8 oktober het beste van zichzelf geven in zijn gevecht tegen Alistair Overeem op Glory collision 4.

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing kondigt vandaag aan dat de evenementen van de grootste kickboksorganisatie voortaan te zien zullen zijn via RTL/Videoland.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page