UFC'er Chimaev knokt erop los met Tsjetsjeense leider Kadyrov (video) Nieuws
Nieuws

UFC'er Chimaev knokt erop los met Tsjetsjeense leider Kadyrov (video)

UFC'er Chimaev knokt erop los met Tsjetsjeense leider Kadyrov (video)

Khamzat Chimaev is in zijn geboorteland een ware held. De MMA-vechter die snel carrière maakt binnen de UFC is even berucht als beroemd. Recentelijk reisde Chimaev af naar Tsjetsjenië om te trouwen, maar vond ook nog tijd om te trainen en met niemand minder dan de Tsjetsjeense leider Ramzan Kadyrov.

Voor wie Khamzat Chimaev niet kent even een korte intro, de vechter lijkt onverslaanbaar in zijn run bij de UFC waar hij inmiddels vijf gevechten voerde en won. Daarvoor was Chimaev die in Zweden woont ook al ongeslagen met een lange reeks wedstrijden ongeslagen.

In een video is te zien hoe Chimaev, bijgenaamd 'Borz' in de gym met Kadyrov een stevig rondje aan het knokken is. Natuurlijk voor de fun want Chimaev is nu eenmaal niet zo makkelijk te overwinnen.

Oorlog

Wat de Tsjetsjeense leider betreft deze is een groot fan van vechtsporten heeft grote namen als kickbokslegende Badr Hari in zijn land ontvangen. Wat Kadyrov betreft deze is de laatste tijd veel in het nieuws omdat hij de Russische president Poetin steunt in de oorlog tegen Oekraïne.

Ook vechten er soldaten uit zijn land actief mee. Recentelijk dreigde Kadyrov Polen op te passen want deze zouden op de lijst staan om ingevallen te worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws