Vrouw mishandeld op jacht UFC-ster McGregor! 'hoofdtrauma' Nieuws
Nieuws

Vrouw mishandeld op jacht UFC-ster McGregor! 'hoofdtrauma'

Vrouw mishandeld op jacht UFC-ster McGregor! 'hoofdtrauma'

De politie onderzoekt een vermeende aanval op een vrouw uit Dublin die plaatsvond tijdens een feest op het jacht van MMA-superster Conor McGregor. De vrouw beweerd verwondingen te hebben opgelopen als gevolg van een aanval op 17 juli.

Terwijl McGregor en zijn gezin van luxe genoten op het miljoenen jacht, bleek één persoon die aanwezig was op het feest de Spaanse Balearen van gewond te zijn geraakt na een ruzie. Volgens de Irish Sun legde een vrouw van in de twintig begin vorige maand een verklaring af aan agenten. Waarin ze beweerde verwondingen te hebben opgelopen tijdens een feest.

Hoofdtrauma

Volgens het rapport zijn de beweringen van de vrouw naar de politie in Formentera gestuurd. Spaanse media merkten op dat de vrouw na het incident in een ziekenhuis werd onderzocht. Waar uit een medisch rapport bleek dat ze een hoofdtrauma had opgelopen.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/ufc-ster-mcgregor-plaatst-seksvideo-online-fans-reageren/

De vrouw werd na de vermeende aanval naar de kust was gebracht en contact had opgenomen met de lokale autoriteiten. Terwijl een onderzoek naar de vermeende aanval aan de gang is, heeft de Guardia Civil in Spanje al uitgesloten dat de dader McGregor zelf was, of dat hij zelfs betrokken was bij het incident.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws