Alex Pereira ziet er opgepompt uit voor titelgevecht met Israel Adesanya MMA Nieuws
MMA Nieuws

Alex Pereira ziet er opgepompt uit voor titelgevecht met Israel Adesanya

Alex Pereira ziet er opgepompt uit voor titelgevecht met Israel Adesanya

Alex Pereira de voormalige Glory Kickboxing kampioen ziet er groter dan ooit uit op weg naar zijn UFC titelgevecht tegen Israel Adesanya. De man die bekend staat als 'Poatan' heeft een behoorlijke indruk gemaakt op de organisatie sinds zijn debuut minder dan een jaar geleden.

In november, in Madison Square Garden, zal hij proberen de top van de berg te bereiken met het gevecht tegen kampioen Adesanya, de man die hij al twee keer eerder versloeg in het kickboksen.

Wat een beest

Er zijn veel verschillende manieren waarop dit gevecht kan verlopen, maar het enige waar we nu op gefocust zijn, is dat de waanzinnige foto van Pereira naast UFC licht-zwaargewicht Dominick Reyes.

Reyes zou moeten vechten in een gewichtsklasse die 20 pond hoger is dan die van Pereira en toch is Pereira degene die eruitziet als een absolute reus.

Dat laat zien hoeveel moeite hij doet om tot middengewicht te komen. In gelijke mate herinnert het Adesanya eraan dat hij het zich niet kan veroorloven om een ​​slechte nacht te hebben in Madison Square Garden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws