Vreetwedstrijd! UFC'er Costa legt het af tegen Liver King (video) Nieuws
Nieuws

Vreetwedstrijd! UFC'er Costa legt het af tegen Liver King (video)

Vreetwedstrijd! UFC'er Costa legt het af tegen Liver King (video)

UFC middengewicht Paulo Costa consumeerde rauwe lever in een eet wedstrijd tegen Liver King op gisteravond in Long Beach, Californië. Voorafgaand aan Bellator 286 vanavond deed lichtgewicht kampioen Patricky Freire mee aan de competitie door een pond rauwe lever te op te eten.

De twee MMA-professionals konden de zelfbenoemde Liver King niet evenaren. Dit aangezien hij natuurlijk de eerste was die klaar was met het consumeren van rauwe lever. Toch at Costa de rauwe lever alsof het lekker was. Dit maakte indruk op de Liver King en hij erkende de twee als zijnde bazen.

Rauw is het beste

Liver King verklaarde: “Ik was echt verrast. Ik was echt onder de indruk. Aanvankelijk wilde ik gewoon zijn snelheid meten. Ik probeerde op veilig te spelen. Maar toen realiseerde ik me dat hij een echte kampioen is. Hij was die lever aan het scoren. Ik moest het echt omdraaien.”

Vanwege zijn agrarische levensstijl, waarbij hij rauw vlees eet, op de grond slaapt en andere bizarre praktijken, is Liver King het afgelopen jaar erg populair geworden. Slaap, eet, beweeg, kou, zon, vechten en verbinding behoren tot zijn negen principes van het voorouderlijk leven, waar hij voor pleit.

Elk van de principes heeft een les te leren. Volgens Liver King is het echter het beste om met de eerste drie te beginnen. Met ongeveer acht uur slaap per nacht, eten van rauwe lever en het elke dag trainen van je lichaam.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws