'Klappen geven!' UFC'er Chimaev valt rivaal Costa aan tijdens training MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Klappen geven!' UFC'er Chimaev valt rivaal Costa aan tijdens training

'Klappen geven!' UFC'er Chimaev valt rivaal Costa aan tijdens training

Khamzat Chimaev vecht zaterdag tegen Nate Diaz tijdens UFC 279 in de T-Mobile Arena, Las Vegas. Echter had de Rus wel zin in een knokpartijtje met Paulo Costa eerder vandaag dus viel hij diens training binnen.

Paulo Costa was zo lekker aan het trainen totdat Chimaev binnenviel in het UFC performance Institute om de Braziliaan te verleiden tot een gevecht. Jake Shields de trainingspartner van Costa was daar niet zo blij mee. Hij noemt de Rus dan ook een 'nep gangster' die de verkeerde aandacht zoekt.

,,Ik was daar vanmorgen aan het trainen met Paulo Costa, wat technieken doornemend, en ineens begint Khamzat tegen ons te schreeuwen en Paulo uit te schelden met: 'Nou, wil je vechten? Ik zal je klappen geven", zei Shields. “We zagen hem ineens staan, en hij had 10 kerels bij zich."

Gelukkig escaleerde de boel niet en werd Chimaev tegengehouden. De Rus had al eerder verklaard flink wat lawaai te willen maken voor zijn clash met Diaz. Dat lijkt hem goed gelukt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws