Ex-UFC vechter gesloopt in Russische bokswedstrijd | Video Nieuws
Nieuws

Ex-UFC vechter gesloopt in Russische bokswedstrijd | Video

Ex-UFC vechter gesloopt in Russische bokswedstrijd | Video

Mike Perry neemt de schuld op zich voor de zware nacht van Alex Nicholson in Rusland. Een 32-jarige UFC- en PFL-veteraan, Nicholson leed gisteren een bruut verlies door toedoen van Vagab Vagabov.

De Amerikaan werd overklast en laat in de openingsronde van een bokswedstrijd in een kooi in de headliner van de REN TV Fight Club Super Series in Moskou. Vagabov is een Russisch licht zwaargewicht met een MMA-record van 30-1-1 en een professioneel boksrecord van 3-1.

Mijn schuld

De Rus bleef de Amerikaan geselen met zijn stoten speelde met Nicholson totdat een laatste rechte linkerstoot de Amerikaan naar het canvas stuurde en deze knock-out ging. Mike Perry ook voormalig UFC vechter neemt de schuld op zich en zegt zijn vriend verkeerd te hebben gecoached.

"Ik heb vanavond mijn vriend in de steek gelaten", schreef Perry op Twitter. "Het was niet zijn schuld, hij had de moed en ik heb hem niet de basis gegeven die hij nodig had. Bekijk de video van Vagabov's knock-out overwinning hierboven, met dank aan Caposa.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws