Voormalig UFC kampioen Michael Bisping hoofdrolspeler in nieuwe boksfilm
Home / Nieuws / Voormalig UFC kampioen Michael Bisping hoofdrolspeler in nieuwe boksfilm

Voormalig UFC kampioen Michael Bisping hoofdrolspeler in nieuwe boksfilm

Voormalig UFC kampioen Michael Bisping hoofdrolspeler in nieuwe boksfilm

Voor Michael Bisping fans is het geen geheim dat de sympathieke vechter meer in zijn mars heeft dan tegenstanders door de MMA-kooi te slaan. Zo had hij al diverse bijrollen als acteur in films.

In de nieuwe film ‘The Journeyman’ gaat Bisping de hoofdrol vervullen. The Journeyman is een bewerking van het boek van de Britse auteur Mark Turley uit 2014. Het boek is een non-fictieverslag van de carrière van Johnny Greaves in Oost-Londen, die 100 keer vocht en slechts vijf keer won.

Het wordt de taak van Bisping om het ouder wordende, aan drugs verslaafde personage tot leven te brengen. Het verhaal volgt de laatste hoofdstukken van de bokser zijn carrière, terwijl hij blijft vechten, zelfs nadat hij de diagnose CTE heeft gekregen.

Geweldige match

Hoewel dit de eerste hoofdrol van Bisping is, heeft hij nogal wat acteercredits behaald, met name in XXX: Return of Xander Cage in 2017 en Den of Thieves 2018. Regisseur Dax Phelan, die samen met Mark Turley het scenario schreef, zijn erg enthousiast over Bisping.

“Om voor de hand liggende redenen voegt Mike een authenticiteit en een X-factor toe aan de rol die geen enkele andere acteur ooit zou kunnen. Zijn bijdragen aan het script waren verhelderend en ik vind het geweldig dat ik de kans krijg om dit personage met hem te ontdekken. “

Bekijk ook

Boksicoon Tyson Fury’s coach onthult reden pensionering kampioen

Fury is vastbesloten om door te gaan met trainen

‘100 miljoen!’ Sexy model gaat boksen na verliezen rechtszaak tegen Kardashians

Blac Chyna gaat vechten in bokswedstrijd voor beroemdheden

‘Bruce Lee McGregor’s’ nieuwste boksvideo bekritiseerd: ‘Niet geloofwaardig’

Ook vergelijkt McGregor zich met Bruce Lee, iets wat niet goed valt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page