Vieze spelletjes UFC uitgelekt! Oud-kampioen hangt vuile was buiten Nieuws
Nieuws

Vieze spelletjes UFC uitgelekt! Oud-kampioen hangt vuile was buiten

Vieze spelletjes UFC uitgelekt! Oud-kampioen hangt vuile was buiten

Francis Ngannou beweert dat de UFC 'vieze spelletjes' heeft gespeeld om hem aan zijn contract te binden, waardoor hij een schokkend loon kreeg voordat hij de kampioen werd.

De Kameroener Ngannou en de UFC stuitten al vroeg op contractuele geschillen toen hij duidelijk maakte dat hij zijn contract wilde uitdienen maar meer vrijheid wilde.

Ngannou stelt echter dat de UFC hem nooit een gevecht aanbood ondanks wat UFC vechtbaas Dana White beweerde en hem aan het lijntje hield in de hoop dat hij het geld nodig zou hebben en uiteindelijk een nieuw contract zou tekenen.

"Mijn contract was exclusief, dus ik had geen andere inkomsten en daar hielden ze me gevangen", zegt Ngannou. “Ze probeerden te doen alsof ik meer geld wilde, ik wilde niet meer geld. Als het om meer geld ging, had ik het contract getekend."

Oud-kampioen Ngannou zegt dat hij nooit om meer geld heeft gevraagd, maar dat zijn loon simpelweg niet opwoog tegen zijn sterrenstatus. recentelijk tekende hij een contract bij de PFL, waar hij in 2024 verwacht te debuteren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws