'Vies spelletje!' Concurrerende vechtbaas probeert Joe Rogan weg te stelen bij de UFC? Nieuws
Nieuws

'Vies spelletje!' Concurrerende vechtbaas probeert Joe Rogan weg te stelen bij de UFC?

'Vies spelletje!' Concurrerende vechtbaas probeert Joe Rogan weg te stelen bij de UFC?

Chatri Sityodtong de grote baas van de Aziatische vechtsportorganisatie ONE Championship probeert via een achterdeur de bekende Joe Rogan weg te stelen bij de UFC volgens critici.

ONE Championship veroorzaakte opnieuw opschudding op Amerikaanse sociale media, en deze keer trokken ze de aandacht van niemand minder dan Joe Rogan. Chairman en CEO Chatri Sityodtong nodigde Rogan uit om commentaar te geven op een Muay Thai-evenement voor ONE.

Rogan had lof geuit voor de Singaporese martial arts-promotie na het opmerkelijke ONE Friday Fights 34 hoofdevenement tussen Rodtang Jitmuangnon en Superlek Kiatmookao. Rogan verklaarde dat Muay Thai enorm potentieel heeft in de westerse wereld en dat de juiste organisatie het net zo groot kan maken als het verdient te zijn.

ONE Championship blijft de strijd aangaan met de UFC

In zijn podcast ging Rogan zelfs zo ver om te suggereren dat de UFC een Muay Thai-evenement zou moeten organiseren. Chatri benadrukte echter dat het platform al bestaat in de vorm van ONE Championship.

Chatri nodigde Rogan persoonlijk uit om commentaar te geven tijdens een post-evenement media scrum na ONE Fight Night 14 in Singapore. Hij benadrukte dat ONE de absolute topcompetitie is in Muay Thai.

ONE Friday Fights 34 werd trending op Twitter in de VS en het VK en bereikte wereldwijd de elfde positie op YouTube. Ook beweerde ONE dat meer dan 50 miljoen mensen in Thailand het evenement hebben bekeken.

De cijfers laten zien dat ONE Championship blijft groeien in populariteit, vooral na de lancering van de wekelijkse Lumpinee-evenementen in januari 2024. Volgens gegevens heeft ONE (76 miljoen volgers) de op een na grootste sociale media aanhang onder de grote vier MMA-organisaties, met de UFC (180 miljoen volgers) bovenaan. ONE heeft zelfs meer organische videoweergaven dan de UFC in de afgelopen 12 maanden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws