🎥 Ballen in de Jus! 'Dit de meest vetste worstelcompetitie ooit' Pro Wrestling
Pro Wrestling

🎥 Ballen in de Jus! 'Dit de meest vetste worstelcompetitie ooit'

🎥 Ballen in de Jus! 'Dit de meest vetste worstelcompetitie ooit'

In een pittoresk dorpje in Lancashire, gelegen in het noorden van Engeland, heeft zich onlangs een opmerkelijke gebeurtenis voorgedaan die zelfs de grootste jusliefhebbers versteld deed staan.

Het Wereldkampioenschap Jusworstelen, gehouden in de achtertuin van The Rose N' Bowl-pub in Stacksteads, trok de aandacht van zowel de lokale bevolking als deelnemers van ver buiten de regio. Een bizarre maar vermakelijke traditie, dit jaarlijks terugkerende evenement combineert humor, liefdadigheid en, natuurlijk, liters warme jus.

De Jusworstelkampioenschappen begonnen zo'n 15 jaar geleden als een spontane "publiciteitsstunt voor een voedselfestival dat niet meer doorging," aldus Andrew Holt, de organisator van het evenement. Gehuld in een minuscule bril besmeurd met jus en een baret, vermaakt Holt zich kostelijk terwijl hij zijn valse gebit uit zijn mond haalt om met ons te praten. "Je kunt dit werk niet serieus nemen, je moet het wel met een korreltje zout nemen," lacht hij.

Lekker knokken in de Maggi

Het hoogtepunt van dit kleurrijke evenement is ongetwijfeld de bizarre deelnemer met de naam Pyrexeler, gekleed als een pot Maggi Juspoeder. Hij draagt een hoofddeksel dat open kan om het daadwerkelijke poeder te onthullen, dat hij over het publiek heen strooit, vergelijkbaar met een bloemenmeisje dat het gangpad afloopt. De aanwezigen kunnen niet anders dan verrukt lachen en klappen voor deze unieke deelnemer.

Maar de echte sterren van de show zijn de zestien mannen en acht vrouwen die zich in de jusachtige worstelring wagen. Hier worden 1500 liter warme jus in gegoten, waarna de deelnemers elkaar twee minuten lang te lijf gaan in een chaotische maar vreugdevolle strijd. Het publiek wordt getrakteerd op een onvergetelijk spektakel terwijl de deelnemers zich door de dikke jus worstelen, met als doel de felbegeerde titel van Jusworstkampioen te bemachtigen.

Vette prijs

Een interessante twist van dit evenement is dat deelnemers niet alleen hun worstelvaardigheden moeten tonen, maar zich ook stijlvol moeten kleden. Het is een kans voor de deelnemers om hun creativiteit te tonen door zichzelf te presenteren als ware juskoningen en -koninginnen. Dit alles dient echter een nobel doel, aangezien de opbrengst van het Wereldkampioenschap Jusworstelen naar het goede doel gaat, specifiek naar het East Lancashire Hospice.

Naast de eer van het worden van een Jusworstkampioen, wachten er ook bescheiden prijzen op de winnaars. De mannelijke en vrouwelijke kampioenen worden beloond met een hoofdprijs van 50 pond, wat neerkomt op ongeveer 57,58 euro.

Hoewel het Wereldkampioenschap Jusworstelen misschien vreemd en komisch lijkt, brengt het mensen samen in een geest van plezier en saamhorigheid, allemaal ten behoeve van het ondersteunen van een goed doel. Dit kleurrijke evenement in Lancashire bewijst dat soms een beetje absurditeit een grote glimlach op ieders gezicht kan toveren en tegelijkertijd degenen in nood kan helpen. Dus, als je een liefhebber bent van jus, zwaai dan met je paraplu en laat je onderdompelen in de dolkomische wereld van het Wereldkampioenschap Jusworstelen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws