'Iedereen kan dit!' UFC vechtbaas Dana White onthult indrukwekkende transformatie Nieuws
Nieuws

'Iedereen kan dit!' UFC vechtbaas Dana White onthult indrukwekkende transformatie

'Iedereen kan dit!' UFC vechtbaas Dana White onthult indrukwekkende transformatie

UFC CEO Dana White heeft zijn ongelooflijke lichaamstransformatie gedeeld met de wereld. De 54-jarige White plaatste recentelijk foto's van zijn transformatie op 'X', waarop hij een voor- en na-foto deelde met het bijschrift: "Links is 17 maart 2017. Rechts is 18 september 2023. FCKN WAANZIN!!!" De verandering in zijn fysieke verschijning is ronduit indrukwekkend te noemen.

De transformatie is mede mogelijk gemaakt door het 10X Health System, ontwikkeld door Gary Brecka, een professionele Human Bioloog en mede-oprichter van het systeem in Miami, FL. Het programma heeft als doel om mensen te helpen de beste versie van zichzelf te worden door middel van innovatieve benaderingen van gezondheid en prestaties.

Dana White compleet ander mens

White heeft publiekelijk zijn bewondering uitgesproken voor Brecka en de resultaten van het 10X Health System. Hij getuigde van hoe deze benadering zijn leven in slechts 10 weken drastisch heeft veranderd. Hoewel Brecka geen gecertificeerd medisch arts is, heeft White herhaaldelijk benadrukt hoezeer hij gelooft in de impact van het programma op zijn welzijn.

De opvallende lichaamsverandering van Dana White en zijn overtuiging in het 10X Health System blijven de aandacht trekken van zowel fans als gezondheidsenthousiastelingen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws