VIDEO: Tyrone Spong verslaat Carlos Ailton Nascimento en pakt de WBO Latino Heavyweight Titel Nieuws
Nieuws

VIDEO: Tyrone Spong verslaat Carlos Ailton Nascimento en pakt de WBO Latino Heavyweight Titel

VIDEO: Tyrone Spong verslaat Carlos Ailton Nascimento en pakt de WBO Latino Heavyweight Titel

Door TKO versloeg Tyrone Spong zijn tegenstander Carlos Ailton Nascimento en pakt de WBO Latino Heavyweight Titel

Daar waar gisteren Nederland gekluisterd zat aan de TV en op RTL 7 Nieky Holzken tegen Callum smith in de ring zag staan, vond in Mexico (Yucatan) een even belangrijke bokspartij plaats namelijk die van Tyrone Spong tegen Carlos Ailton Nascimento voor de WBO Latino Heavyweight Titel. Spong is een van de meest ondergewaardeerde boksers op het ogenblik volgens velen, maar met deze overwinning op Carlos Ailton Nascimento laat hij wederom zien dat ook zijn overstap van het kickboksen naar het boksen een goede keuze is geweest.

Tyrone spong een grootheid in Latijns Amerika

Zonder dat men het doorheeft hier in Nederland en aan het oog ontsnappend is Tyrone Spong bezig met een flinke zegetocht door Latijns Amerika. Velen zouden hem graag ook in Europa terug zien en natuurlijk ook in Nederland. Boksers zoals Spong en gisteren ook Nieky Holzken die zijn visitekaartje af gaf bij de WBSS, en en achtergrond hebben in het kickboksen. Laten toch maar even zien dat Boksen na een kickboks carrier geen tweede keuze hoeft te zijn. Sterker nog met hen komt de bokssport in Nederland in een heropleving terecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws