Mike Sprangh schittert op KOK Grand Prix in Riga Nieuws
Nieuws

Mike Sprangh schittert op KOK Grand Prix in Riga

Mike Sprangh schittert op KOK Grand Prix in Riga

Gisteravond stond Mike Sprangh tegenover Raymond Augštikalnis tijdens KOK Grand Prix in Riga

Mike Sprangh liet een top partij zien tegen zijn tegenstander Raymond Augštikalnis, hij overheerste in feite de partij, echter kon hij deze niet afsluiten met een overwinning. Augštikalnis was de plaatselijke favoriet echter deed Sprangh (Mike's Gym) niet onder voor zijn tegenstander, in tegendeel zelfs. Sprangh die begeleid werd door zijn trainer/coach Joeri Mes liet maar weer eens zien waar hij toe in staat is. hij maakte het Augštikalnis zo moeilijk dat deze constant in de verdediging moest.

Foto: via Pieter Sprangh
Foto: via Pieter Sprangh

Zwaar bevochten partij

Aangezien Sprangh uit de stal van Mike's Gym komt waar onder andere kickboks legende Badr Hari traint, stond Augštikalnis een zware partij te wachten. Vechter van Mike's Gym staan er nu eenmaal om bekend tot de beste ter wereld te behoren. Het werd al snel duidelijk dat Sprangh eigenlijk aan de winnend hand was, echter besliste de jury anders. Wij zien uit naar een volgende partij van Mike Sprangh waar hij zeker de overwinning naar zich toe zal trekken.

Foto: via Pieter Sprangh
Foto: via Pieter Sprangh
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws