Video Glory's Verhoeven vs UFC-ster Ngannou vrijgegeven! 'It's time to kill' Nieuws
Nieuws

Video Glory's Verhoeven vs UFC-ster Ngannou vrijgegeven! 'It's time to kill'

Video Glory's Verhoeven vs UFC-ster Ngannou vrijgegeven! 'It's time to kill'

De vechtfans hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk zijn er dan videobeelden vrijgegeven van de training tussen Glory Kampioen Rico Verhoeven en UFC-kampioen Francis Ngannou. De twee trainden vlak na de laatste wedstrijd van Rico met elkaar in Amerika.

Foto's hadden de fans al gespot destijds, maar niet actuele video's van hoe de twee zwaargewichten met elkaar trainden. Rico had net zijn monsterclash met Jamal Ben Saddik achter zich. Ngannou trainde voor zijn gevecht met Cyril Gane op 22 januari dit jaar.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eric Nicksick (@eric_xcmma)

Ngannou won van zijn landgenoot Gane, die bekend staat als een goede kickbokser. De training met Rico kwam dus zeker van pas. In de video geplaatst door Eric Nicksick de trainer van Ngannou zien we de twee vechters relaxed de oefeningen met elkaar doornemen.

King of the jungle

De gesproken tekst bij de video spreekt boekdelen, termen als King of the Jungle en it's time to kill spreken tot de verbeelding. Voor de fans een leuk inkijkje hoe het er aan toe ging in de training tussen twee absolute topvechters.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws