Vermiste kickbokskampioen dood aangetroffen in natuurgebied Nieuws
Nieuws

Vermiste kickbokskampioen dood aangetroffen in natuurgebied

Vermiste kickbokskampioen dood aangetroffen in natuurgebied

Tim Lane, van de gym waar Rico Verhoeven eind vorig jaar trainde is vandaag dood aangetroffen in Las Vegas. De 49-jarige Lane werd afgelopen week als vermist opgegeven. De Politie denkt aan zelfmoord als doodsoorzaak van de trainer.

De dood van van Lane werd bevestigd door Xtreme Couture-hoofdcoach Eric Nicksick. Lane gaf kickboksles in de gym van Nicksick waar Verhoeven trainde met UFC-kampioen Francis Nganno. Een zoektocht in het Mount Charleston natuurgebied, Las Vegas die leidde tot de ontdekking van Lane.

Emotionele video

Lane, een voormalig kickbokskampioen en al heel lang trainer bij Xtreme Couture, werd donderdag als vermist opgegeven voordat hij uiteindelijk dood werd gevonden. Volgens de Politie lijkt zelfmoord het meest aannemelijke scenario voor de dood van Lane.

,,Ik denk dat het beste dat ik in deze situatie kan zeggen, is dat ik gewoon blij ben dat we allemaal hier naar hem op zoek waren. Ik zou alleen belangrijk voor hem zijn geweest om te weten dat zijn Xtreme Couture en MVP-familie naar hem op zoek waren en van hem hielden", zei Nicksick in een emotionele video.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws