Kickbokslegende Buakaw tekent bij Bare Knuckle organisatie BKFC Boks Nieuws
Boks Nieuws

Kickbokslegende Buakaw tekent bij Bare Knuckle organisatie BKFC

Kickbokslegende Buakaw tekent bij Bare Knuckle organisatie BKFC

Buakaw Banchamek bereidt zich voor op een grote stap in zijn carrière in de vechtsport. De Thaise vechter heeft namelijk een contract getekend met een van de belangrijkste blote vuist boksfederaties ter wereld, Bare Knuckle Fighting Championship.

Een nieuw hoofdstuk staat op het punt te openen voor de Thaise kickbokslegende en belooft vol actie te zijn. Het nieuws van de ondertekening van de "The White Lotus" werd door de in Philadelphia, Amerika met een bericht aangekondigd via haar officiële Instagram-account.

Nu is het afwachten wie de eerste tegenstander zal zijn, van wat hopelijk een lange reeks zal worden in de boksring voor Buakaw Banchamek. Het Bare Knuckle boksen of vechten met de blote vuist is zeer snel groeiende in populariteit. Ook in Europa neemt BKFC grote stappen, zo zal op 20 augustus een evenement in Londen, Engeland worden gehouden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws