Video dodelijke knock-out duikt op! 'Organisator spoorloos'
Home / Nieuws / Video dodelijke knock-out duikt op! ‘Organisator spoorloos’

Video dodelijke knock-out duikt op! ‘Organisator spoorloos’

Video dodelijke knock-out vrijgegeven! 'Organisator spoorloos'

Nikhil Suresh overleed zondag nadat hij knock-out was geslagen tijdens een kickbokswedstrijd. De dood van de van oorsprong 23 jarige MMA-vechter wordt onderzocht door de politie. Inmiddels is een video van het trieste incident opgedoken op internet.

Volgens de portal news.com.au zijn de Indiase autoriteiten een onderzoek gestart naar de organisatoren van de wedstrijd nadat de 23-jarige kickbokser Nikhil Suresh als dood werd gemeld. Op de beelden van het incident is te zien hoe het slachtoffer op de grond viel nadat hij zondag door zijn tegenstander in het gezicht werd geslagen.

De scheidsrechter beëindigde vervolgens de wedstrijd kort nadat het slachtoffer in elkaar zakte en niet reageerde. Toeschouwers in paniek haastten zich om Nikhil te helpen voordat hij met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht, en vier dagen later werd hij dood verklaard.

Spoorloos verdwenen

Nikhil, begon twee jaar geleden met kickboksen en heeft deelgenomen aan het K-1 kickbokstoernooi op staatsniveau, georganiseerd door de K-1 Kickboxing Association van Karnataka in India. Zijn vader, die erg overstuur was door het incident, had aangifte gedaan bij de politie over de dood van zijn zoon. Hij beschuldigde de toernooi organisatoren van nalatigheid.

De politie zegt dat de organisator van het evenement, Naveen Ravishankar, nog steeds spoorloos is. Politiebronnen zeiden: “Dit onderzoek zal een belangrijke rol spelen bij het bewijzen of weerleggen van beschuldigingen van nalatigheid waarbij de organisatoren betrokken zijn, zoals beweerd door de vader van Nikhil. “.

Bekijk ook

Handhavers geklapt op strand! 'Scheveningen is beter'

Handhavers geklapt op strand! ‘Scheveningen beter’ (video)

Handhavers worden vaak niet voor vol aangezien en als Playmobiel politie bestempelt.

'3 ronden keihard vechten!' Ben Saddik over gevecht met Adegbuyi op Glory 81

‘3 ronden keihard vechten!’ Ben Saddik over gevecht met Adegbuyi op Glory 81

In Dusseldorf kunnen de fans 3 ronden oorlog verwachten.

Glory Kickbokser Luis Tavares geschorst voor onbepaalde tijd

Glory Kickbokser Luis Tavares geschorst voor onbepaalde tijd

Luis Tavares is voor onbepaalde tijd geschorst

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page