'Vette dwerg!' UFC-ster McGregor ruziet met pestkop Nieuws
Nieuws

'Vette dwerg!' UFC-ster McGregor ruziet met pestkop

'Vette dwerg!' UFC-ster McGregor ruziet met pestkop

Conor McGregor heeft UFC-collega Henry Cejudo een 'vette dwerg' en beginner' genoemd. Dit nadat Cejudo commentaar leverde op de Ier die een boksvideo poste.

UFC-ster McGregor is weer terug bij zijn oude trucs op Twitter. Maar deze keer werd de Ier geprovoceerd, en het was pestkop Cejudo die ermee begon. Cejudo bekritiseerde McGregor omdat hij zijn handen naar beneden had hield tijdens een boks videoclip.

,,Je handen zijn naar beneden en je afstand is niet goed. Gewoon een tip van mij", schreef Cejudo, die nu als coach fungeert voor onder meer Jon Jones en Cris Cyborg. McGregor kon het aas niet weerstaan ​​en vuurde terug door Cejudo.

'Vette dwerg!' UFC-ster McGregor ruziet met pestkop

Vette dwerg

,,Het lef van deze kleine dikke dwerg en beginner om een ​​kickpad voor cris cyborg vast te houden", schreef McGregor. ,,Dikke dwerg beginneling. McGregor, die naar verluidt tot 194 pond is aangekomen, zou tegen de zomer terug willen keren naar de Octagon en direct een titelkans krijgen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws