'Schoothondje!' Oorlog McGregor, Cejudo en UFC laait op Nieuws
Nieuws

'Schoothondje!' Oorlog McGregor, Cejudo en UFC laait op

'Schoothondje!' Oorlog McGregor, Cejudo en UFC laait op

Conor McGregor en UFC-veteraan Henry Cejudo lijken verwikkeld in een oorlog van woorden op social media. De Ier ging los door Cejudo een 'natte scheet te noemen', sindsdien lijkt de beer los.

Dat McGregor zijn opmerking op Twitter verwijderd heeft geeft aan dat er waarschijnlijk een tik op de achtergrond is uitgedeeld door UFC-Baas Dana White. Deze is zelf verwikkeld in een strijd met Cejudo die terug wil komen uit pensioen en een titelgevecht eist (lees verder onder video tweet).

Niet eerlijk

Cejudo raakte verwikkeld in de strijd met de Ier omdat deze wel een titelkans krijgt bij zijn terugkeer deze zomer, terwijl hij niet als eerste gerangschikt is. Deze willekeur binnen de UFC valt slecht bij Cejudo en diens manager en McGregor hater Ali Abdelaziz. McGregor krijgt wel de kans omdat dit miljoenen dollars op zal leveren. Een Cejudo gevecht niet Lees verder onder tweets).

'Schoothondje!' Oorlog McGregor, Cejudo en UFC laait op
'Schoothondje!' Oorlog McGregor, Cejudo en UFC laait op

Cejudo beschuldigd White er van hem uit de befaamde UFC Hall of Fame te hebben gehouden. Een plek waar alle belangrijke vechters van de organisatie in zijn vernoemd. Ook zegt Cejudo dat de UFC-baas hem te weinig wilde betalen en dat McGregor het schoothondje is van White.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws