Verrassende wending rond Alistair Overeem’s pensioen aankondiging Nieuws
Nieuws

Verrassende wending rond Alistair Overeem’s pensioen aankondiging

Verrassende wending rond Alistair Overeem’s pensioen aankondiging

Alistair Overeem de bekende Nederlandse vechter vertelde in een recent interview met Lovin Dubai dat hij heeft besloten te stoppen met vechten. Dit veroorzaakte gisteren een hoos aan wereldwijde berichten over zijn pensioen.

Echter, het exacte tijdstip van zijn pensioen heeft Overeem klaarblijkelijk niet onthuld, wat fans en volgers in verwarring bracht en het management van Overeem meld vandaag dat hij niet per direct gestopt is.

Na de berichtgeving over het nieuws heeft Main Event contact opgenomen met het management van Overeem, beter bekend als 'The Reem', om opheldering te krijgen. Het management heeft bevestigd dat Overeem nog steeds actief is als vechter en dat zijn pensioen nog niet is ingegaan.

Volgens zijn management kunnen fans van Overeem zich verheugen op nog één of twee gevechten voordat Overeem definitief zijn handschoenen aan de wilgen hangt. Overeem heeft een indrukwekkende carrière achter de rug, waarin hij heeft gevochten bij de grootste organisaties ter wereld in verschillende disciplines.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws