Glory 80 Hasselt 19 maart compleet uitverkocht: 'Geen paniek’ Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory 80 Hasselt 19 maart compleet uitverkocht: 'Geen paniek’

Glory 80 Hasselt 19 maart compleet uitverkocht: 'Geen paniek’

Glory heeft haar evenement in Hasselt België compleet uitverkocht. Dit is goed nieuws voor de organisatie, maar hoe kan je als fan alsnog kijken? Niet getreurd er komen online Pay-Per-View tickets in de verkoop.

De kickboks fans staat een groots evenement te wachten op 19 maar. Glory wijkt dan wel uit naar onze zuiderburen. maar dit lijkt de fans niet te stoppen om kaarten te kopen. Goed nieuws voor de organisatie, vechters en de kickboks sport.

Nu is de vechtkaart er natuurlijk ook een om van te smullen, Glory zet grote sterren in zoals Badr Hari die een herkansing uitvecht met De Pool Arkadiusz Wrzosek. Badr wil zijn KO verlies wreken en de fans willen daarbij zijn. Ongetwijfeld zal een groot deel van het Badr Army kaarten hebben gekocht.

Topgevechten

Een andere partij die veel fans trekt is die tussen Jamal Ben Saddik en de prins van het kickboksen Levi Rigters. Laatstgenoemde wordt gezien als de opvolger van koning Rico Verhoeven en zal zich willen bewijzen tegen Ben Saddik, vuurwerk gegarandeerd.

Maar er staat meer op het menu, zo zijn er maar liefst twee titelgevechten. Luis Tavares daagt Artem Vakhitov uit voor de lichtzwaargewicht titel. Tiffany van Soest verdedigd haar titel tegen de Japanse Rise kampioen Manazo Kobayashi. Alhoewel zaalkaarten uitverkocht zijn komen er online PPV tickets in de verkoop. Het is dus zaak om de website van Glory in de gaten te houden. Ook zullen wij berichten als de Pay Per View van start gaat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws