Titelgevecht met Rico vermijden: 'Levi is er niet klaar voor' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Titelgevecht met Rico vermijden: 'Levi is er niet klaar voor'

Titelgevecht met Rico vermijden: 'Levi is er niet klaar voor'

Levi Rigters moet als hij wint van Jamal Ben Saddik op 19 maart niet meteen Glory kampioen Rico Verhoeven uitdagen. Zo vindt voormalig kickbokskampioen Remy Bonjasky.

Sinds kort schrijft de voormalige kickbokskampioen een column voor het AD. In zijn nieuwste bijdrage voor de krant schrijft Bonjasky zegt de oud-kickbokser onder andere dat Rigters nog even uit de buurt van Verhoeven moet blijven.

Kantelpunt

Rigters wordt gezien als de gedoodverfde opvolgen van de Glory wereldkampioen Verhoeven, maar is er nog niet aan toe deze uit te dagen volgens Bonjasky. ,,Ik ben benieuwd naar Levi Rigters, die met Jamal Ben Saddik een heel serieuze tegenstander treft". schrijft Bonjasky.

,,Dit moment moet hij pakken om door te stoten naar de elite van de zwaargewichten bij Glory. Dit kan een kantelpunt zijn in zijn droom om voor zijn 28ste wereldkampioen te zijn." Rigters heeft zijn ambities hoog maar er is meer nodig dan alleen Ben Saddik verslaan.

Geloof is er

,,Al zou ik als ik hem was, mocht hij Ben Saddik verslaan, niet meteen voor een titelgevecht met Rico Verhoeven gaan. Eerst nog maar een beetje aanscherpen en de groep onder Rico stevig aanpakken. Ik geloof wel in Levi. " (Lees verder onder video).

,,Hij heeft de gereedschapskist om een echte kampioen te worden. Hij ziet er goed uit, kan goed spreken, heeft een fraaie techniek en kan combinaties maken. Hij heeft alles mee, maar niet iedereen met een volle gereedschapskist kan een huis bouwen. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws