Vermist! Coach van Gym waar Rico Verhoeven trainde spoorloos Nieuws
Nieuws

Vermist! Coach van Gym waar Rico Verhoeven trainde spoorloos

Vermist! Coach van Gym waar Rico Verhoeven trainde spoorloos

Tim Lane een van de coaches van Xtreme Couture MMA is spoorloos. Rico Verhoeven trainde eind vorig jaar met UFC-kampioen Francis Ngannou na zijn wedstrijd tegen Jamal Ben Saddik.

Op social media doet Eric Nicksick hoofdtrainer van de bekende sportschool Xtreme Couture MMA in Las Vegas, een oproep om mee te zoeken naar Lane. Na zijn wedstrijd tegen Jamal Ben Saddik vorig jaar reisde Verhoeven af naar Amerika. Daar trainde de Glory Kampioen met UFC zwaargewicht kampioen Ngannou om diens kickboks skills aan te scherpen.

Help zoeken

Lane die nu wordt vermist is een van de Muaythai en kickboks trainers in de sportschool waar veel bekende vechters trainen. Op social media wordt dan massaal het bericht gedeeld waarin wordt opgeroepen mee te zoeken naar Lane.

,,Als iemand Coach Tim heeft gezien of van hem heeft gehoord, neem dan contact op met 702-828-3111. Tim is vermist sinds gisterochtend, zijn auto en telefoon zijn gevonden op Kyle Canyon Mount Charleston", schrijft Nicksick.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws