VECHTEN! McGregor los op rapper Machine Gun Kelly: 'What the Fook' Nieuws
Nieuws

VECHTEN! McGregor los op rapper Machine Gun Kelly: 'What the Fook'

VECHTEN! McGregor los op rapper Machine Gun Kelly: 'What the Fook'

Conor McGregor, UFC-ster viel rapper Machine Gun Kelly (MGK) aan op rode loper bij VMA's in New York gisteravond. De Ier wilde op de foto met de rapper maar deze had daar geen zin in, waardoor McGregor ontplofte van woede.

Er verschenen video's waarin te zien was dat de twee in een handgemeen op de rode loper verwikkeld raakten. Volgens TMZ vroeg McGregor MGK om een ​​foto, die de rapper weigerde en naar verluidt de Ier duwde waardoor hij zijn drankje morste. Vervolgens gooide de Ier zijn vuisten richting MGK maar sloeg hij in het luchtledige.

McGregor gooide vervolgens zijn drankje naar Kelly en de twee kregen vervolgens een woordenwisseling en werden gedwongen uit elkaar te gaan. Het goede nieuws is dat de twee elkaar nooit hebben geraakt omdat de beveiliging in de weg stond. Dit is echter ongetwijfeld een slechte uitstraling voor beide mannen.

Wat een gedoe

,,Ze kregen ruzie en toen kwam het tot rust en Conor ging weer op hem af", zegt een getuige. Een andere bron die ter plaatse was, zei dat ze uit elkaar moesten worden getrokken en dat McGregor klaar was om tegen Machine Gun Kelly te vechten. ,,Beveiliging had moeite hem (McGregor. Red) tegen te houden", aldus de bron.

De Ier lijkt snel op zijn teentjes getrapt en heeft volgens insiders een woede probleem. Zo sloeg hij een bejaarde man die een drankje van hem weigerde en kwam hij meerdere malen in her nieuws vanwege geweld incidenten. McGregor hersteld momenteel van een gebroken been die hij opdeel tegen Dustin Poirier bij UFC 264 eerder dit jaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws