Connor McGregor slaat Iers Maffia lid in elkaar in Café? Nieuws
Nieuws

Connor McGregor slaat Iers Maffia lid in elkaar in Café?

Connor McGregor slaat Iers Maffia lid in elkaar in Café?

Britse en Ierse kranten speculeren over vermeende ruzie tussen Conor McGregor en een Iers maffia lid

De UK's MailOnline en Ireland's Independent.ie maken schokkende beweringen, over een vechtpartij in Dublin waarbij een "Ierse beroemdheid" en een "Iers maffia lid' betrokken zouden zijn. MailOnline in Groot-Brittannië meldt dat de Ierse politie 'op de hoogte' is van claims dat UFC lichtgewicht kampioen Conor McGregor betrokken was bij een bar gevecht in Dublin waarbij drie mannen betrokken waren. De Britse krant verwijst naar getuigen op sociale media om te verklaren dat het gevecht plaatsvond in de Black Forge-pub in de buitenwijk Crumlin in Dublin.

Connor McGregor slaat Iers Maffia lid in elkaar in Café?

Speculaties over betrokkenheid McGregor

Die bron verklaarde verder dat McGregor werd gezien door barpersoneel en diverse bezoekers dat de Black Forge binnenkwam op zondagavond voordat de rel uitbrak. De vermeende vechtpartij betroffen een jonge man, een man in de vijftig en een vierde man. Het artikel in Mail citeert rechtstreeks een artikel van Independent Independent.ie, getiteld 'Bekende Ier slaat Iers maffia lid in een pub in Dublin'. Dat artikel noemt Conor McGregor echter niet direct als betrokken bij de vermeende vechtpartij.

Het gedeelte van het Independent artikel dat door de Mail wordt geciteerd, is als volgt:

Er is geen rapport over deze kwestie en geen klacht van enige benadeelde partijen, eigenaren van de kroeg en er zijn geen verklaringen afgelegd. De rest van het artikel Independent.ie maakt verbazingwekkende beweringen over de bar-vechtpartij. Het beweert dat het gevecht begon toen de naamloze beroemdheid een jongeman binnen de kroeg mishandelde. Dit, zo beweren ze, resulteerde in een man van in de vijftig die naar binnen stapte en werd geslagen door de beroemdheid. Die man van in de vijftig wordt beschreven als nauw verbonden met een veroordeelde drugsdealer genaamd Graham 'The Wig' Whelan.

Volgens Independent.ie maakt Whelan deel uit van het Kinahan-kartel (Iesre Maffia), een organisatie die is ge-linked aan een aantal gewelddadige incidenten die zich in de afgelopen paar jaar hebben voorgedaan. Deze incidenten omvatten vermeende gerichte moorden in Dublin als reactie op een schietpartij die plaatsvond in januari 2016 op een boksweging.

Volledig onschuldig

The Independent.ie beweerde ook dat de betrokken 50 jarige man, die naar verluidt in de Black Forge geslagen was, "volledig onschuldig" was en niet bekend was dat hij of zij betrokken was bij criminele handelingen. Na de man van in de vijftig aangevallen was, werd de 'sport ster' uit de kroeg geloodst en weggevoerd.

Gardai, de nationale politie van Ierland, zou de zaak niet onderzoeken, omdat ze geen officiële klacht hebben ontvangen over de vermeende vechtpartij. Independent.ie verklaarde verder dat de Gardai het incident gelooft, en is gekoppeld aan een andere vermeende aanval uitgevoerd door de sport ster eerder deze maand.

Zwartmakerij of waarheid

Dat kranten vaak zaken opkloppen is bekend, en in dit geval is het wel heel makkelijk om Connor McGregor iets in de schoenen te schuiven. Op social media zij de reacties dan ook niet van de lucht, zo zegt een fan"Als McGregor er bij betrokken was geweest was het al over al bekend", een ander zegt, "onzin maar als het wel waar is stopt de UFC het waarschijnlijk in de doofpot". Hoe het ook zij en of McGregor inderdaad betrokken is bij een dergelijk incident zullen de komende dagen moeten gaan uitwijzen. Ons lijkt het sterk aangezien wij leven in het tijdperk van de mobiele telefoons, en iemand het incident vast en zeker zou hebben vastgelegd op video!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws