Uitsmijters delen klappen uit op straat! 'Shirt aan Henk' (video) Nieuws
Nieuws

Uitsmijters delen klappen uit op straat! 'Shirt aan Henk' (video)

Uitsmijters delen klappen uit op straat! 'Shirt aan Henk' (video)

Dat je met uitsmijters geen ruzie moet maken maar liever een fooi geeft bij de deur is al lang bekend. En als de mannen en vrouwen die de veiligheid bewaren vragen je shirt aan te doen luister je. Doe je dit niet kom je gewoon niet binnen.

Een aantal mannen die in een ruzie gewikkeld waren met een tweetal uitsmijters zullen dit niet snel vergeten. Uitsmijters zijn meestal goed getraind in vecht of krachtsport maar halen liever niet uit indien nodig.

Maar als de boel uit de hand lijkt te lopen kan er escalatie ontstaan en zelfs klappen worden uitgedeeld. In de video zien we de agressieve groep mannen waarvan er een een corrigerende tik krijgt. Als de boel it de hand loopt deelt uitsmijter 2 een stoot uit die keihard aankomt. De man gaat dan ook gestrekt.

Als de mannen zich uit de voeten willen maken moeten zij hun maat mee sleuren. Deze probeert op eigen kracht mee te komen maar lijkt rubberen benen te hebben....

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws