UFC's Khamzat Chimaev onherkenbaar in zorgwekkende ziekenhuisfoto Nieuws
Nieuws

UFC's Khamzat Chimaev onherkenbaar in zorgwekkende ziekenhuisfoto

UFC's Khamzat Chimaev onherkenbaar in zorgwekkende ziekenhuisfoto

Khamzat Chimaev, een vooraanstaande UFC middengewicht vechter, lijkt een moeilijke herstelperiode te doormaken na zijn laatste gevecht. In een inmiddels verwijderde post op zijn social media is een haast onherkenbare Chimaev te zien.

Twee maanden geleden vocht Chimaev tegen Kamaru Usman bij UFC 294 en liep daarbij een reeks blessures op. Volgens ESPN heeft Chimaev (13-0) een gescheurde pees in zijn rechterhand opgelopen tijdens de eerste ronde van zijn meest recente gevecht, een beslissingswinst tegen voormalig weltergewicht kampioen Kamaru Usman.

Kort na het gevecht vertelden Chimaev's vertegenwoordigers aan ESPN dat hij zou proberen een operatie te vermijden, maar het lijkt erop dat er nu een verandering in plannen is gekomen.

Chirurgische Ingreep en Herstelplannen

"Ik ga een operatie, een ingreep doen over één, twee weken," zei Chimaev op Instagram Live. "Daarna het herstel, terugkomen, iemand verslaan." Op dinsdagavond plaatste Chimaev een foto van zichzelf in het ziekenhuis na de operatie, en hij zag er niet al te goed uit.

In een tweet uitte hij: "Ik was erg ziek, mijn hand was geblesseerd, dus ik kon niet meteen terugkeren, ik wil tegen alle fans zeggen, ik wil mezelf meer dan jullie allemaal in gevecht zien, ik hou van deze baan, ik zal doen en bewijzen dat ik de beste ben, zoals we altijd doen, en ik zal snel terug zijn om Insha'Allah te trainen ☝🏼"

De Toekomst van Chimaev in de UFC

Ondanks de tegenslagen en de uitdagingen van zijn herstel, blijft Chimaev vastberaden om terug te keren naar de octagon. Zijn vastberadenheid en liefde voor de sport blijven onverminderd, zelfs in het aangezicht van fysieke en emotionele uitdagingen.

Met zijn focus op herstel en terugkeer naar training, kijken fans uit naar de volgende fase in Chimaev's carrière in de UFC.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws