Instapost Rico Verhoeven ontketent storm van reacties: 'We gaan boycotten' Nieuws
Nieuws

Instapost Rico Verhoeven ontketent storm van reacties: 'We gaan boycotten'

Instapost Rico Verhoeven ontketent storm van reacties: 'We gaan boycotten'

Rico Verhoeven, de Glory Kickboxing kampioen, staat aan de vooravond van een spannend nieuw jaar. Met een vers getekend contract van drie jaar bij Glory Kickboxing, is hij meer dan ooit klaar om de ring te betreden.

Verhoeven's deelname aan de zwaargewicht Grand Prix markeert het begin van deze nieuwe fase in zijn carrière. Op Instagram deelt de kampioen zijn enthousiasme en bereidheid om zich weer in de strijd te werpen, tot groot genoegen van zijn fans en enkele bekende Nederlanders.

"Nieuwjaar. Nieuwe uitdagingen en vooral een veel langere reis binnen Glory Kickboxing met nieuwe horizonten. En geloof me. Als je fan bent van vechtsporten, is GLORY DE plek waar je moet zijn voor non-stop actie en entertainment", schrijft Verhoeven.

"Op 9 maart beginnen we met de GLORY Grand Prix waar ik het opneem tegen zeven andere top zwaargewichten om de overwinning te claimen! Wees erbij om het live te zien! Dus all smiles begin 2024 Osu!."

Gemengde reacties van Fans

Ondanks het positieve nieuws, is er ook een wending in de reacties van het publiek. Fans van Jamal Ben Saddik, uiten hun teleurstelling over de afwezigheid van hun favoriet in de aankomende Grand Prix. Op sociale media laten zij duidelijk hun voorkeur blijken voor gevechten met meer actie en entertainment, zoals die van Ben Saddik.

"Nou ik ben fan van vechtsporten maar jou gevechten zit alles behalve actie en entertainment. Wij hebben vechters nodig zoals Jamal Ben Saddik", schrijft een fan. Een ander reageert; "Zonder Jamal Ben Saddik erin. Is het net een Champions League zonder Real Madrid", reageert een ander. "Geen Jamal in de GP is als Haring zonder uitjes."

"Als Jamal echt niet meedoet gaan wij Marokkaanse fans de boel Boycotten", dreigt een fan. Waarom Glory Ben Saddik op de reservebank houdt is niet bekend, eerder deze week verklaarde de Marokkaanse atleet nog steeds onder contract te staan bij de kickboksorganisatie.

De toekomst van Jamal Ben Saddik

De positie van Jamal Ben Saddik binnen Glory Kickboxing blijft onduidelijk. Ondanks zijn afwezigheid in de aankomende Grand Prix en de groeiende vraag van fans naar zijn deelname, heeft Ben Saddik bevestigd nog steeds onder contract te staan bij de organisatie.

De redenen voor zijn huidige reservepositie zijn niet publiekelijk bekendgemaakt, wat leidt tot constante speculaties en discussies onder fans en volgers van de sport.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws