🎥 UFC-vechter Dvalishvili betrokken bij Uber ongeluk in New York Nieuws
Nieuws

🎥 UFC-vechter Dvalishvili betrokken bij Uber ongeluk in New York

🎥 UFC-vechter Dvalishvili betrokken bij Uber ongeluk in New York

UFC bantamgewicht-uitdager Merab Dvalishvili mag zich gelukkig prijzen na een flink schrikmoment. Gistervond deelde Dvalishvili een video gefilmd met zijn mobiele telefoon, van de nasleep van een ongeluk met meerdere auto's. Hij zat op dat moment in een Uber in New York.

Op de beelden is te zien dat Dvalishvili nog in shock is na de gebeurtenis. Hij zit nog op de achterbank van de Uber, waar de airbags zichtbaar zijn uitgeklapt. "Wow, dat is bizar", mompelt Dvalishvili tegen zichzelf.

Filmt de schade en deelt ervaring

Vervolgens filmt Dvalishvili hoe hij uit het voertuig stapt en over straat loopt. In totaal zijn er op de beelden minstens vijf beschadigde auto's te zien. Op een gegeven moment richt Dvalishvili de camera op zichzelf en legt hij de situatie uit.

"Ik ben pas een paar uur in New York en ik ben al in een groot ongeluk belandt", vertelt hij. "Ik zat in een Uber en ons voertuig werd geraakt door andere auto's. Ik zat hier (wijst naar de passagierszijde). Ik voel me gelukkig goed, godzijdank."

Titelgevecht tegen O'Malley lijkt door te gaan

Dvalishvili staat op nummer 1 in de UFC-ranglijst voor de bantamgewichtklasse. Naar verwachting daagt hij later dit jaar kampioen Sean O'Malley uit. Gelukkig lijkt dit auto-ongeluk geen roet in het eten te gooien voor de geplande timing van het gevecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws