UFC'er Dvalishvili's training met bijna dodelijke afloop schokt fans' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC'er Dvalishvili's training met bijna dodelijke afloop schokt fans'

UFC'er Dvalishvili's training met bijna dodelijke afloop schokt fans'

Merab Dvalishvili, ook bekend als 'The Machine', heeft recentelijk op sociale media voor opschudding gezorgd door een training video waarin hij op zijn hoofd geslagen wordt. Dvalishvili, een favoriet in de bantamgewichtklasse van de UFC, staat bekend om zijn humoristische filmpjes op sociale media. Deze keer, echter, ging een heel ander soort video viraal.

Tijdens een trainingssessie is te zien hoe Dvalishvili en zijn trainingspartner worstelen en door de sportschool jagen. Het gevecht eindigt met een dramatische val waarbij de Georgische vechter recht op zijn hoofd en nek terechtkomt.

Gelukkige ontsnapping

Ondanks de heftige klap leek Dvalishvili er zonder kleerscheuren vanaf te komen. Hij stond bijna direct op en leek de val luchtig op te nemen. Zijn vermogen om snel te herstellen is een van de redenen waarom hij beschouwd wordt als een van de beste bantamgewicht vechters ter wereld.

Reacties op sociale media, met name op het platform X, waren gemengd. Sommige fans prezen Dvalishvili voor zijn vermogen om een harde landing op de mat te voorkomen, terwijl anderen nog steeds bezorgd waren over de gevaarlijke val. Een gebruiker merkte op: "Bro bijna zijn nek gebroken."

Komen gevecht Dvalishvili

Merab Dvalishvili staat naar verwachting later dit jaar tegenover UFC bantamgewicht kampioen Sean O'Malley. De training video toont een glimp van de actie die 'The Machine' gewoonlijk in de kooi laat zien, waarbij hij anderen domineert. In zijn laatste gevecht bij UFC 298 domineerde hij voormalig kampioen in twee gewichtsklassen, Henry Cejudo, en won unaniem na 15 minuten.

Na zijn overwinning daagde Dvalishvili 'Sugar' O'Malley uit voor de bantamgewicht titel. O'Malley had aanvankelijk andere plannen, maar heeft sindsdien aangegeven dat hij volgende zal vechten tegen Dvalishvili. Een datum of evenement voor dit titelgevecht is nog niet vastgesteld, maar Dvalishvili maakt al promotievideo's die gericht zijn op de kampioen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws