UFC vechtbaas onthult reden gevecht tussen fans tijdens event! 'Wijst schuldige aan' Nieuws
Nieuws

UFC vechtbaas onthult reden gevecht tussen fans tijdens event! 'Wijst schuldige aan'

UFC vechtbaas onthult reden gevecht tussen fans tijdens event! 'Wijst schuldige aan'

Dana White, de president van UFC, heeft zich uitgesproken over de vechtpartij die eerder vandaag plaatsvond tussen fans bij het event van de organisatie in Mexico.

Tijdens UFC Mexico City, bekend om de intense gevechten binnen de Octagon, trok een buiten de ring uitgebroken gevecht de aandacht. Terwijl de vechters binnen hun kunsten vertoonden, raakten fans buiten de ring betrokken bij een massale vechtpartij.

Dit incident, kort na de wedstrijd tussen Manuel Torres en Chris Duncan, markeert de tweede keer binnen een jaar dat er gevechten buiten de Octagon plaatsvonden bij een UFC-evenement.

Dana White uit kritiek op beveiliging

Dana White, de president van UFC, heeft zich uitgesproken over het incident en de beveiliging van het evenement. Na een eerdere vechtpartij tussen Sean Strickland en Dricus Du Plessis bij UFC 296, waarbij de beveiligingsnormen van UFC ter discussie werden gesteld, had White niet verwacht dat zoiets weer zou gebeuren.

Bij UFC Mexico City gebeurde het opnieuw. White verklaarde tijdens de persconferentie na het gevecht: "Dit gebeurt letterlijk nooit. Het gebeurde hier in Mexico City. Toen het gevecht uitbrak, leek het eeuwig te duren. Ik rende erheen en keek toe, maar niemand greep in. Ik wachtte op de beveiliging; ze lieten ze gewoon gaan tot het voorbij was. Dit is een van de gekste dingen die ik ooit heb gezien."

Escalatie tussen fans

"De vechtpartij ontstond na een meningsverschil tussen toeschouwers", zegt White. "Wat begon als een ruzie tussen twee personen, escaleerde snel naar een gevecht tussen twee groepen. Uit verschillende video's blijkt dat het gevecht een 3-tegen-5 situatie was."

De spanning verspreidde zich snel, maar de beveiliging greep niet in, waardoor de situatie vanzelf kalmeerde. Dit incident heeft serieuze vragen opgeroepen over de beveiligingsarrangementen bij UFC-evenementen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws