Kickbokslegende Peter Aerts zoon en dochter in actie tijdens Legend event in Japan Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Kickbokslegende Peter Aerts zoon en dochter in actie tijdens Legend event in Japan

Kickbokslegende Peter Aerts zoon en dochter in actie tijdens Legend event in Japan

Peter Aerts de K-1 en kickbokslegende startte recentelijk zijn eigen vechtsport organisatie Legend in Japan. Op 24 maart betreden daar een groot aantal kickboksers de ring waaronder ook Aerts dochter en zoon en Nederlands talent.

Peter Aerts, een iconische figuur in de wereld van K-1 en kickboksen, heeft onlangs een nieuwe mijlpaal bereikt door zijn eigen vechtsportorganisatie, 'Legend', op te richten in Japan. Deze organisatie markeert een nieuw hoofdstuk in zijn indrukwekkende carrière en belooft een frisse wind te brengen in de wereld van de vechtsport.

Het eerste evenement van 'Legend', gepland op 24 maart, heeft al veel aandacht getrokken binnen de kickboksgemeenschap. Fans zijn bijzonder enthousiast over de deelname van Aerts' kinderen, Montana en Marciano, die beiden hun vader volgen in de sport.

Montana en Marciano Aerts betreden de ring

De betrokkenheid van Peter Aerts' kinderen bij het eerste 'Legend'-evenement voegt een persoonlijke dimensie toe aan de competitie. Montana Aerts, die het talent van haar vader heeft geërfd, zal deelnemen aan een van de professionele gevechten.

Haar broer, Marciano, staat ook in de schijnwerpers, maar dan in een amateurpartij waar hij het opneemt tegen Shota Mizuno. Deze familiedynamiek brengt een uniek element in het evenement, waardoor het niet alleen een sportieve, maar ook een emotionele ervaring wordt voor zowel de deelnemers als de toeschouwers.

Nederlands Talent in de Spotlight: Jonas Adriaanse

Naast de Aerts-familie, zal het 'Legend'-evenement ook een podium bieden aan opkomend Nederlands talent. Jonas Adriaanse, een veelbelovende kickbokser, zal zijn vaardigheden tonen in een gevecht tegen Tatsuya Fukijama.

Deze confrontatie tussen jong talent en ervaren vechters belooft een spannende en dynamische wedstrijd te worden, die de veelzijdigheid en diepte van het kickboksen onderstreept.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws