MMA-Vechter riskeert alles: Vriendin stelt dreigend ultimatum voor komend gevecht Nieuws
Nieuws

MMA-Vechter riskeert alles: Vriendin stelt dreigend ultimatum voor komend gevecht

MMA-Vechter riskeert alles: Vriendin stelt dreigend ultimatum voor komend gevecht

Bellator middengewicht kampioen Johnny Eblen staat voor een belangrijke uitdaging in zijn carrière. Eblen, ook bekend als 'The Human Cheat Code', wordt beschouwd als een van de grootste vechters buiten de UFC.

In september behaalde hij een dominante knock-out overwinning op Fabian Edwards in de Bellator-kooi. Nu staat hij aan de vooravond van zijn terugkeer op zaterdagavond in Saoedi-Arabië, waar hij in het co-main event van de PFL vs. Bellator pay-per-view kaart zal vechten tegen Impa Kasanganay, een voormalig UFC-veteraan.

Relatieperikelen voor Eblen

Eblen's relatie met de populaire influencer Rebecca J, die meer dan twee miljoen volgers heeft, staat onder druk. In een recente post op sociale media werd onthuld dat Eblen ongeveer $85.000 aan cadeaus voor haar heeft gekocht. Echter, volgens Rebecca J zal dit niet genoeg zijn om haar bij hem te houden als hij zijn komende gevecht verliest.

In een interview met TheFanBus zei ze: "Het was leuk, het was goed. [Hij heeft] $85.000 [aan mij uitgegeven, maar] dat is niet veel voor hem. Ik kus en vertel [echter] niet." Ze vervolgde: "Ik denk dat hij gaat winnen [in zijn volgende gevecht]. [Als hij verliest] dan ben ik weg, ja. Ja. [Hij heeft zoveel geld aan mij uitgegeven, maar] hij moet winnen. Hij moet winnen."

Eblen favoriet voor zijn terugkeer

Volgens de huidige weddenschapskansen van MGM is Johnny Eblen sterk favoriet voor zijn terugkeer. Hij staat momenteel als -500 favoriet om de overwinning te behalen deze week. Impa Kasanganay keert terug als een +360 underdog voor het middengewicht gevecht. Mocht Eblen echter verliezen, lijkt het erop dat hij Saoedi-Arabië alleen zal verlaten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws