Datum Jorge Masvidal vs Nate Diaz gevecht onthult: Sneller dan verwacht' Nieuws
Nieuws

Datum Jorge Masvidal vs Nate Diaz gevecht onthult: Sneller dan verwacht'

Datum Jorge Masvidal vs Nate Diaz gevecht onthult: Sneller dan verwacht'

Volgens voormalig Strikeforce Lightweight Kampioen Josh Thomson zou het boksgevecht tussen Jorge Masvidal en Nate Diaz wel eens snel kunnen plaatsvinden in februari.

Terugblikkend op UFC 244 in november 2019, versloeg 'Gamebred' Diaz via een doktersstop na drie rondes van intens MMA-gevecht, waarmee hij de symbolische BMF-kampioenschapstitel won. Opmerkelijk genoeg was dit ook de laatste keer dat Masvidal een gevecht won in de Octagon.

Update: Nate Diaz vs Jorge Masvidal maart 2024 in Las Vegas

Er blijkt uit berichten dat de bokswedstrijd tussen Jorge Masvidal en Nate Diaz in maart 2024 plaats zal vinden in Las Vegas. Dit wordt gemeld door Happy Punch die ook vermelden dat de UFC speciale toestemming hebben gegeven voor het gevecht welke gezien wordt als een rematch van hun eerdere wedstrijd bij de UFC. In november 2019 streden Diaz en Masvidal tegen elkaar waar Diaz verloor.

Overstap naar boksen

Meer dan vier jaar later zijn zowel Masvidal als Diaz niet meer onder contract bij de UFC. Diaz, de favoriet uit Stockton, stapte vorig jaar over naar het boksen met een teleurstellende nederlaag tegen de controversiële YouTuber en bokser Jake Paul.

Nu lijkt het erop dat 'Gamebred' Diaz volgt naar de boksring voor de rematch die fans nooit in MMA hebben gekregen.

Thomson weerlegt UFC Titelgevecht geruchten rondom Masvidal

Tijdens een recente aflevering van de Weighing In podcast, sprak Thomson over recente geruchten rondom Masvidal's terugkeer. Ondanks zijn reeks verliezen, zijn er suggesties geweest dat hij het zou opnemen tegen de nieuwe BMF-kampioen Justin Gaethje of UFC Weltergewicht Kampioen Leon Edwards. Voor Thomson is elk van deze ideeën absurd op dit punt in Masvidal's carrière, gezien zijn problematische trackrecord dit decennium.

Bovendien heeft Thomson via-via gehoord dat Masvidal volgende maand de bokshandschoenen aantrekt voor een confrontatie met Nate Diaz. Dit versterkt nog meer het idee dat Masvidal in de nabije toekomst geen spraakmakend UFC-gevecht zal krijgen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws