'McGregor praat poep!' UFC'er Chimaev haalt uit naar voormalig kampioen MMA Nieuws
MMA Nieuws

'McGregor praat poep!' UFC'er Chimaev haalt uit naar voormalig kampioen

'McGregor praat poep!' UFC'er Chimaev haalt uit naar voormalig kampioen

Khamzat Chimaev ontkent beweringen dat hij Conor McGregor wilde helpen zich voor te bereiden op diens wedstrijd met Khabib Nurmagomedov voor UFC 229 in 2018.

In een recente video die is geüpload naar het YouTube-kanaal van Smesh Bros, werd 'Chimaev' gevraagd naar een tweet die McGregor in november 2021 plaatste. De voormalige UFC-kampioen schreef dat Chimaev naar zijn trainingskamp wilde komen om hem te helpen zich voor te bereiden op Nurmagomedov (gaat door onder video).

De Tsjetsjeense vechter ontkent deze beweringen echter door te zeggen: ,,Dat is niet waar. Hij sloeg een Tsjetsjeense sparringpartner naar de grond en zette het online. Dus ik kreeg telefoontjes dat ik langs moest komen om hem in elkaar te slaan. Dat was wat ik wilde doen", zegt Chimaev.

In elkaar slaan

,,Het ging er niet om hem te helpen voor de strijd tegen Khabib. Voor zover ik me herinner, was het gevecht nog niet eens aangekondigd." Chimaev werd ook gevraagd waarom McGregor dacht dat hij de Ier wilde helpen. Chimaev antwoordde dat het hem niets kon schelen.

,,Het kan me niet echt schelen. Hij praat veel, maar ik ging daarheen om hem in elkaar te slaan. En ik wil hem nog steeds in elkaar slaan als hij tegen me durft te vechten. Ik moet zijn prestaties erkennen en ik vind het niet erg dat gevecht, maar hij praat poep en kan zijn mond niet houden."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws