UFC-ster McGregor waarschuwt opschepper met grote bek! Grootte zegt niks' Nieuws
Nieuws

UFC-ster McGregor waarschuwt opschepper met grote bek! Grootte zegt niks'

UFC-ster McGregor waarschuwt opschepper met grote bek! Grootte zegt niks'

Conor McGregor bevindt zich opnieuw in een publieke ruzie, dit keer met de Britse YouTuber Brian Davis. De Ier en True Geordie hebben op sociale media een oorlog van woorden gevoerd, waarbij ze elkaar beledigingen en pesterijen toewerpen.

Geordie ging echter nog een stap verder door McGregor uit te dagen voor een liefdadigheidsgevecht. De uitdaging kreeg snel aandacht en fans waren enthousiast. True Geordie, een prominente YouTuber uit Newcastle, VK, heeft erkenning gekregen door zijn populaire podcast, de 'True Geordie Podcast'. Zijn inzichtelijke commentaren over verschillende onderwerpen hebben ook bijgedragen aan zijn populariteit.

Conor McGregor niet onder de indruk van True Geordie

Onlangs richtte hij zijn pijlen op McGregor en bekritiseerde de vechter voor zijn gedrag tijdens interviews en uitte zijn afkeuring op sociale media. McGregor, altijd bereid om de confrontatie aan te gaan, reageerde door Geordie af te doen als een nobody. Als extra brandstof voor het vuur dook er een virale video op sociale media op waarin McGregor betrokken was bij een gevecht tegen een imposante tegenstander.

De tegenstander was niemand minder dan Hafthor Bjornsson, alias 'The Mountain'. Het gevecht van McGregor maakte indruk op fans tegen de reus. Nu de Ierse superster de video deelt, is het een waarschuwing aan Geordie.

David tegen Goliath moment voor McGregor

Terwijl de spanning tussen Conor McGregor en True Geordie blijft oplopen, koos de Ier ervoor om te communiceren met True Geordie via een video. The Notorious deelde het gevecht tussen hem en 'The Mountain'. In het gevecht lijkt McGregor een kleine stip in vergelijking met de gigantische 'Thor'.

Het was inderdaad een David tegen Goliath moment voor McGregor. Toch slaagt hij erin om elke takedownpoging van 'Thor' te ontwijken. 'The Notorious' wil bewijzen dat grootte er niet toe doet wanneer een vechter kracht en een ware geest in zich heeft.

Toen McGregor langdurig afwezig was van de octagon, gebruikte hij de pauze om meer aan zijn fysiek te werken. Nu heeft het icoon van de UFC zoveel omvang aan zijn lichaam toegevoegd. Daarom beweren velen dat er geen groot verschil in grootte is tussen Geordie en McGregor.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws